Hoppa till innehåll

Anläggningsarbetare Mark & VS

Paikkakunnat: Rovaniemi

Veljekset Toivanen Oy hakee uusia osaajia!

Olemme yksi Pohjois-Suomen suurimmista paikallisista infrarakentamisen, aluekunnossapidon sekä kaivospalveluiden palveluntarjoajista. Yli 300 henkeä kattavassa organisaatiossamme sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi työkokemuksen sekä kouluttautumisen kautta ja edetä palveluksessamme erityistä osaamista vaativiin tehtäviin oman halusi ja kyvykkyytesi mukaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä omassa työympäristössäsi. Veljekset Toivanen tarjoaa työntekijöilleen kattavat työterveyshuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, monipuolisia ostoetuja, liikuntamahdollisuuksia veloituksetta, yhteisiä tapahtumia ja virkistyspäiviä, palvelusvuosimuistamisia sekä erilaisia kannustepalkkioita.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen, toukokuussa 2020 alkavaan maarakennustyökohteeseemme alamme ammattilaisia. Toimenkuvaasi kuuluvat Rovaniemen alueella tehtävät maarkaennustyöt.  Rakennustyömaa käsittää vesihuoltoverkoston purkamis- ja uudisrakennusta.  Tehtävänäsi on toimia kaivinkoneen apuna erinäisissää infra-alan työtehtävissä. Eduksi katsomme kokemuksen vesi- ja viemäriverkostojen rakennustöistä.  Työaikamuoto on yksi vuoro viitenä päivänä viikossa.

Jätä avoin hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Janne Takkinen, puh. 040 552 00 13  tai sähköpostilla osoitteesta janne.takkinen@veljeksettoivanen.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Saara Paavola

HR Chef

Jussi Mänty

Rovaniemi & Kittilä gruvor
Områdes Chef