REKRYTOINTI

Aluepäällikkö / Area Manager

Paikkakunnat: Pohjois-Ruotsi

Ruotsin aluepäällikkönä vastaat Ruotsin maanrakennusprojekteistamme lähinnä Norrbottenin alueella. Teet myös töitä uusien urakoiden hankkimiseksi. Lasket tarjouksia yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa. Rekrytoit osaajia ja resursoit tehtäviä. Teet tiiviisti yhteistyötä työnjohtajien sekä muiden aluepäälliköidemme kanssa. Pääset vaikuttamaan koko yrityksen toimintaan ja kehittämiseen kuuluen myös johtoryhmään. Voit tehdä töitä joustavasti esimerkiksi Luulajasta, Kalixista, Haaparannasta tai Suomen puolelta. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Pohjois-Ruotsin alueella.

Etsimme Sinua, jolla on soveltuva tekninen koulutus ja työkokemustaustaa tehtävään. Taustasi voi olla esimerkiksi työnjohtotehtävistä infra–rakentamisessa, rakentamisessa, kunnossapidossa tai teollisuudessa. Arvostamme käytännön osaamistasi, kiinnostusta maanrakennusalaan ja -koneisiin sekä  tahtoa tehdä töitä tyytyväisten asiakkaiden ja kannattavan liiketoiminnan eteen. Puhut ja kirjoitat sujuvasti ruotsiksi sekä tulet toimeen suullisesti myös suomeksi. Sinulla on maanläheinen, jämäkkä ote työhön sekä hyvät yhteistyötaidot.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja itsenäisen esimiestehtävän pohjoissuomalaisessa maanrakennusalan perheyrityksessä. Pääset vastaamaan Ruotsin tytäryhtiömme toiminnasta ja sen kehittämisestä yhdessä yrityksen johdon kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Oletko etsimämme aluepäällikkö Ruotsiin?

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Sanna Aikio, puh. 040 717 9796. Hae tehtävää 18.11.2019 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveellasi varustettu hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi.