Siirry sisältöön

Kaivinkonekuljettaja – 3D koneohjaus

Paikkakunnat: Kainuu, Oulu, Kemi, Rovaniemi

Kaivinkoneenkuljettajaksi Toivaselle?

Olemme yksi Pohjois-Suomen suurimmista paikallisista infrarakentamisen, aluekunnossapidon sekä kaivospalveluiden palveluntarjoajista. Yli 300 henkeä kattavassa organisaatiossamme sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi työkokemuksen sekä kouluttautumisen kautta ja edetä palveluksessamme erityistä osaamista vaativiin tehtäviin oman halusi ja kyvykkyytesi mukaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä omassa työympäristössäsi. Veljekset Toivanen tarjoaa työntekijöilleen kattavat työterveyshuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, monipuolisia ostoetuja, liikuntamahdollisuuksia veloituksetta, yhteisiä tapahtumia ja virkistyspäiviä, palvelusvuosimuistamisia sekä erilaisia kannustepalkkioita.

Haemme kaivinkoneenkuljettajaa vaativiin 3D koneohjauksella suoritettaviin konetöihin.

Edellytämme sinulta:

  • vähintään 5 vuoden työkokemusta kaivinkoneenkuljettamisesta
  • kokemusta 3D koneohjauksella suoritetuista työmaista
  • Voimassaoleviaa työturvallisuuskorttia
  • Työturvallisuussäännösten ehdotonta noudattamista

Työtehtävä ei sovellu aloittelevalle kujettajalle. Maarakennusalan koulutus antaa hyvän pohjan alan ymmärtämiselle, mutta ei ole välttämätön vaatimus.

Eduksi katsotaan kokemus etenkin sähkö-, vesi- ja viemärikaivantojen tekemisestä. Työt toteutetaan pääsääntöisesti yhdessä vuorossa, viitenä päivänä viikossa, mutta poikkeuksiakin voi olla.  Voimassaolevat  tieturva- ja tulityökortit katsotaan eduksi.

Jätä avoin hakemuksesi alla olevalla lomakkeella. Kyseisen alueen työkohteista ja toimenkuvista voi tiedustella lisää aluepäälliköiltä. Yhteystiedot löytyvät yhteystieto-osiosta.

Työsuhde alkaa heti sopivan kuljettajan löydyttyä.  Haastatteluja tullaan järjestämään jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Saara Paavola

Henkilöstöpäällikkö