Siirry sisältöön

Korjaamo- ja huoltotyöntekijä

Paikkakunnat: Kemi

Veljekset Toivanen Oy etsii Kemin korjaamo- ja huoltohallille lisävoimia. Kemin korjaamo- ja huoltohallilla toimit korjaamopäällikön alaisuudessa, muun korjaamohenkilökunnan kanssa yhteistyössä. Aiemmasta kokemuksestasi ja taitotasostasi raskaan kaluston huolto ja korjaustöissä riippuen saat itsenäisiä asennustöitä tai avustavia tehtäviä yhdessä kokeneempien asentajien kanssa.

Kokemus ja osaaminen metallitöistä sekä hitsaamisesta katsotaan eduksi. Työtehtävät ja työolosuhteet voivat vaihtua nopealla aikataululla – joko korjaamohallilla tai työskentelyyn työmaaolosuhteissa.

Arvostamme työhöntarttuvaa ja motivoitunutta asennetta. Omatoimisuus on edellytys työn menestyksekkäälle hoitamiselle. Edellytämme raskaan kaluston tuntemusta, voimassa olevat turvakortit katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työn ja toimenkuvan, kilpailukykyisen tuntipalkan osaamisesi mukaisesti sekä säännöllisen työajan. Henkilökunnallemme on tarjolla liikuntetuja maksuttomasti, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä erilaisia virkistys-, kulttuuri-. ja vapaa-ajan matkustukseen liittyviä etuja.

Veljekset Toivanen Oy on yksi Pohjois-Suomen suurimmista paikallisista infrarakentamisen, aluekunnossapidon sekä kaivospalveluiden palveluntarjoajista. Yli 300 henkeä kattavassa organisaatiossamme sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi työkokemuksen sekä kouluttautumisen kautta ja edetä palveluksessamme erityistä osaamista vaativiin tehtäviin oman kyvykkyytesi mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastatteluja tulemme pitämään jo hakuaikana.

Jätä hakemus avoimen rekrytointilomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Heikki Lämsä

Kemi
Aluepäällikkö

Saara Paavola

Henkilöstöpäällikkö