Siirry sisältöön

Projektipäällikkö

Paikkakunnat: Pohjois-Suomi

Toivanen on vuonna 1983  perustettu infra-alan taitaja jonka osaaminen ulottuu perinteisestä maarakentamisesta aina suurteollisuuden monipuolisiin palveluihin sekä vaativiin kuljetuksiin.

Palveluksessamme on yli 300 alansa ammattilaista. Liikevaihtomme on vuosittain noin 30 miljoonaa euroa. Asiakkaitamme ovat metalli-, paperi- ja kaivosteollisuus sekä verkko-operaattorit, rakennusliikkeet ja julkiset laitokset. 

Palveluidemme laadun osoituksena yrityksellemme on myönnetty kansainväliset ISO 9001 ja 14001 sertifikaatit. Toivanen on kehittyvä ja kasvava perheyritys, jonka suunta tulevaisuudessa on keskittyä entistä mittavampiin maarakennuskohteisiin. Projektien laaja-alaisuuden ja kasvavan kysynnän vuoksi etsimme nyt vahvistusta  projektijohtamiseen.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Projektipäälliköllä on kokonaisvaltainen vastuu omien projektiensa tarjouslaskennasta aina toteutukseen asti.  Projektinjohtotehtäviin kuuluvat asiakassuhteiden ylläpito, dokumenttien hallinta ja sopimusasiat. Yrityksen sisällä projektijohtamisessa tehdään yhteistyötä laadusta, turvallisuudesta, henkilöstöstä ja taloudesta vastaavien tahojen kanssa. Arvostamme asiantuntijuutesi lisäksi sitä, ettet kaihda työtakkia tai jalkautumista maastoon ja omaat 3D osaamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää maanrakennusliiketoiminnan kokemusta, myös taloudellisten tunnuslukujen ja tarjouslaskennan muodossa. Aiempi esimieskokemus ja tekninen koulutus (insinööri) katsotaan eduksi. Hyvät tietotekniset taidot toimistosovellusten osalta ovat välttämättömyys projektipäällikön tehtävässä. Englannin ja Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. 

Tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta. Matkustusvalmiudella tarkoitetaan sitä, että olet valmis toimimaan kaikkien toimipisteidemme projektijohtamisen asiantuntija-apuna niin etäyhteydellä kuin paikan päälläkin, tilanteen edellyttämällä tavalla. 

Näemme työyhteisössämme paikan työhön tarttuvalla asenteella ja innokkaalla uteliaisuudella uusiin töihin ryhtyvälle osaajalle. Projektijohtaminen on tiimityötä, joten hyvät yhteistyötaidot ja vilpitön halu auttaa työyhteisön jäseniä onnistumaan omassa työssään on edellytys tehtävässä menestymiselle. 

Tarjoamme kilpailukykyisen, osaamistasi vastaavan palkkauksen ja monipuolisia henkilökuntaetuja: 

  • Liikuntaetuja (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Ilmaisia liikuntamahdollisuudet kaikilla paikkakunnilla
  • Vapaa-ajan matkustus- ja ostoetuja
  • Palvelusvuosimuistamisia
  • Kannustinpalkkiot terveellisistä elämäntavoista ja liikunnasta

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: 

saara.paavola@veljeksettoivanen.fi 

Saara Paavola, henkilöstöpäällikkö p. 040 8301 606

toivanengroup.com/rekrytointi

Tehtävätaso : Johto ja esimiestehtävät

Toimiala: Rakennusala; Teollisuus/tuotanto; Liikenne/kuljetus/ logistiikka

Kaupunki tai kunta: Oulu tai Kemi, Sotkamo, Rovaniemi

Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa oleva

Hakuaika: 15.9.2020 –  15.10.2020

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Saara Paavola

Henkilöstöpäällikkö