Siirry sisältöön

Koneenkuljettaja – Aluekunnossapito

Paikkakunnat: Kemi

Veljekset Toivanen Oy etsii Kemin alueelle kolmea uutta pyöräkoneenkuljettajaa aluekunnossapitoon. Aluekunnossapidossa toimit talvikautena tehdasalueiden lumitöiden parissa pääsääntöisesti pyöräkoneenkuljettajana. Työ on päivystysluonteista ja toteutetaan osittain vuorotyönä.

Arvostamme työhöntarttuvaa ja motivoitunutta asennetta. Omatoimisuus on edellytys työn menestyksekkäälle hoitamiselle. Edellytämme aikaisempaa kokemusta aluekunnossapidosta sekä koneenkuljetuksesta, voimassa olevat turvakortit katsotaan eduksi.

Veljekset Toivanen Oy on yksi Pohjois-Suomen suurimmista paikallisista infrarakentamisen, aluekunnossapidon sekä kaivospalveluiden palveluntarjoajista. Yli 300 henkeä kattavassa organisaatiossamme sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi työkokemuksen sekä kouluttautumisen kautta ja edetä palveluksessamme erityistä osaamista vaativiin tehtäviin oman halusi ja kyvykkyytesi mukaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä omassa työympäristössäsi. Veljekset Toivanen tarjoaa työntekijöilleen kattavat työterveyshuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, monipuolisia ostoetuja, liikuntamahdollisuuksia veloituksetta, yhteisiä tapahtumia ja virkistyspäiviä, palvelusvuosimuistamisia sekä erilaisia kannustepalkkioita.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastatteluja tulemme pitämään jo hakuaikana.

Jätä hakemus avoimen rekrytointilomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Heikki Lämsä

Kemi
Aluepäällikkö

Saara Paavola

Henkilöstöpäällikkö