REKRYTOINTI

Raskaan kaluston asentaja

Paikkakunnat: Kemi, Valajankatu 12

Veljekset Toivanen Oy etsii Kemin korjaamo- ja huoltohallille

Raskaan kaluston asentajaa

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat yli kahden vuoden työkokemuksen raskaankaluston parissa työskentelystä ja/tai alan koulutuksen.Vvoimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi.  Arvostamme työhöntarttuvaa ja motivoitunutta asennetta. Omatoimisuus on edellytys työn menestyksekkäälle hoitamiselle.

Työ toteutetaan yhdessä vuorossa yhdessä vuorossa viitenä päivänä viikossa. Työaika on tavanomaisesti arkipäivisin kello 7-15.30 välillä, mutta myötämielisyys työaikajoustoille katsotaan eduksi.

Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset raskaankaluston asennustyöt Kemin Karjalahdella sijaisevassa huoltohallissamme. Tämä on oivallinen mahdollisuus päästä kartuttamaan ammattitaitoasi raskaankalustonasentajana. Kalustomme koostuu mm. kuorma- ja yhdistelmäajoneuvoista, kaivinkoneista, pyöräkuormaajista sekä useista erilaisista infrarakentamiseen ja aluekunnossapitoon käytettävästä kalustosta.  Veljekset Toivanen Oy on yksi Pohjois-Suomen suurimmista paikallisista infrarakentamisen, aluekunnossapidon sekä tehdaspalveluiden palveluntarjoajista. Yli 300 henkeä kattavassa organisaatiossamme sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi työkokemuksen sekä kouluttautumisen kautta erilaisiin raskaankaluston asiantuntijatehtäviin ja edetä palveluksessamme erityistä ammattitaitoa vaativiin tehtäviin oman halusi ja kyvykkyytesi mukaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä omassa työympäristössäsi. Veljekset Toivanen tarjoaa työntekijöilleen kattavat työterveyshuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, monipuolisia ostoetuja, liikuntamahdollisuuksia veloituksetta, yhteisiä tapahtumia ja virkistyspäiviä, palvelusvuosimuistamisia sekä erilaisia kannustepalkkioita.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastatteluja tulemme pitämään jo hakuaikana.

Jätä hakemus avoimen rekrytointilomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Saara Paavola

040 830 1606

saara.paavola@veljeksettoivanen.fi