Siirry sisältöön

Työnjohtaja

Paikkakunnat: Kemi

Toivanen on infrarakentamisen, aluekunnossapidon sekä kaivospalveluiden palveluntarjoaja. Yli 300 hengen organisaatiossamme on mahdollisuus kehittää osaamistaan työkokemuksen sekä kouluttautumisen kautta ja edetä palveluksessamme asiantuntijatehtäviin kykyjen ja motivaation mukaan.
Toivanen on perustettu Kemissä yli 30 vuotta sitten, ja toiminta on vuosien saatossa laajentunut Oulun, Rovaniemen, Kittilän ja Sotkamon toimipisteisiin. Tytäryhtiömme Markbyggnad Toivanen AB toimii Pohjois-Ruotsin alueella.
Toimintamme kasvaessa etsimme Kemin toimipisteeseemme

TYÖNJOHTAJAA

Työnjohtajana toimit aluepäällikön alaisuudessa, työpöytäsi sijaitsee Kemin toimipisteessämme. Toimenkuvanasi ovat infra- ja tehdaspalveluiden työmaiden elinkaaren kokonaisvaltainen hallinta aina tarjouslaskennasta, työmaan käynnistämiseen, työnjohtoon ja työmaan päättämiseen liittyviin toimenpiteisiin. Työaikasi jakautuu toimiston ja työmaan välille sen mukaan missä sinua eniten tarvitaan. Luonnistuuko sinulta toimistotyöt, mutta jalkaudut työtehtävien edellyttämällä tavalla myös maastoon? Siinä tapuaksessa olet etsimämme henkilö.
Edellytämme sinulta toimeliasta ja aikaansaavaa työskentelytapaa. Ongelmanratkaisukyky ja organisointi ovat työnjohtajalle tärkeitä taitoja.
Edellytämme työkokemusta maa- ja infrarakentamisen parista tai niihin käytettävien työkoneiden tuntemuksesta.
Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto auttaa työssä suoriutumisessa.
Tarjoamme henkilöstöllemme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi kouluttautumismahdollisuuksia.
Toivanen tarjoaa työntekijöilleen Monipuoliset henkilökuntaedut, työterveyshuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, ostoetuja, liikuntamahdollisuuksia veloituksetta, yhteisiä tapahtumia ja virkistyspäiviä, palvelusvuosimuistamisia sekä erilaisia kannustepalkkioita.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastatteluja tulemme pitämään jo hakuaikana. Jätä meille hakemus, jos tunnistit itsesi tästä hakemuksesta.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveinesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Heikki Lämsä

Kemi
Aluepäällikkö

Saara Paavola

Henkilöstöpäällikkö