REKRYTOINTI

TYÖPÄÄLLIKKÖ

Paikkakunnat: Kemi

Onko sinulla kokemusta kaivostyöstä? Pidätkö asioiden organisoimisesta, toimintojen kehittämisestä ja työnjohtotehtävistä? Tässä sinulle uusi työpäällikön tehtävä ja vakituinen työsuhde pohjoissuomalaisessa kasvavassa perheyrityksessämme.

Etsimme nyt Kemin kaivokselle

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Teet tiiviisti yhteistyötä tilaajan edustajan ja vuorotyönjohtajien kanssa. Vastaat dokumentoinnista ja yleisten laatu- ja turvallisuusasioiden toteutumisesta työympäristössäsi. Toimit Kemin kaivoksella vuorotyöjohtajien esimiehenä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kaivos- tai maanrakennusalan kokemusta. Aiempi esimieskokemus ja soveltuva amk-tutkinto tai teknikon tutkinto katsotaan eduksi. Hyvät tietotekniset taidot perustoimistosovellusten osalta on välttämättömyys työpäällikön  tehtävässä. Tehtävään soveltuva koulutus antaa hyvää pohjaa tehtävässä menestymiseen, mutta ennen kaikkea arvostamme käytännön osaamistasi ja tahtoa työskennellä itsenäisessä aluepäälliköiden ja työnjohtajien tukena. Sinulla on maanläheinen, jämäkkä ote työhön sekä hyvät yhteistyötaidot.

Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja vastuullinen toimija. Olet tuloshakuinen ja kustannustietoinen organisoija ja kehittäjä. Suhtaudut innostuneen positiivisesti monipuolisiin tehtäviin.

Veljekset Toivanen Oy tarjoaa sinulle monipuolisen ja haastavan työn kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä ja mukavassa työyhteisössä. Tarjoamme osaamistasi vastaavan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä hyvät henkilökuntaedut.

Jätä avoinhakemus ja CV  palkkatoiveineen 23.8.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen saara.paavola@veljeksettoivanen.fi. Lisätietoja tehtävästä voi kysellä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Saara Paavola 

040 8301606 

saara.paavola@veljeksettoivanen.fi.