Siirry sisältöön

Kaivinkoneenkuljettaja

Paikkakunnat: Kemi

Veljekset Toivanen Oy on vuonna 1983 perustettu maa- ja infrarakennusalan palveluyritys, joka tarjoaa lisäksi myös tehdaspalvelua kaivos- ja suurteollisuudelle sekä kaapeliverkkojen rakentamista.  Yrityksen liikevaihto on yli 30  M€ ja henkilöstöä noin 300 henkilöä. Asiakkaitamme ovat metalli-, paperi- ja kaivosteollisuus sekä verkko-operaattorit, rakennusliikkeet ja julkiset laitokset. Palveluidemme laadun osoituksena yrityksellämme on ISO 9001 laatusertifikaatti.

 

Meri-Lapin alueelle varmistuneet teollisuuden suurhankkeet tulevat lisäämään työvoiman tarvettamme tulevan kevään aikana. Etsimme nyt kasvavaan toimintaamme mukaan ammattitaitoisia kaivinkoneenkuljettajia.  Kaivinkoneenkuljettajana työllistyt monipuolisiin maarakennushankkeisiin tulevan kaivuukauden aikana.

 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja erityistä ammattitaitoa vaativan toimenkuvan lisäksi…
  • toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
  • nykyaikaisen kaluston työskentelyyn
  • säännöllisen työrytmin
  • kilpailukykyisen palkkauksen kokemuksesi ja osaamisesi mukaan

 

Työnantajana tarjoamme henkilökunnallemme laajat työterveyshuollon palvelut, erilaisia liikuntaetuja ja kannusteita terveellisiin elämäntapoihin liittyen, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kouluttautumisen ja työkokemuksen myötä.

Työtehtävä ei sovellu henkilöille joilla ei ole aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettamisesta . Tehtävässä menestyäksesi sinulta odotetaan…

  • omaat kokemusta erilaisista maarakennuskohteista
  • koulutusta tai työkokemusta kaivinkoneenkuljetuksesta
  • työhön tarttuvan asenteen ja hyvän työmoraalin
  • yhteistyökykyä ja ongelmanratkaisutaitoa

 

Voimassa olevat turvakortit sekä kokemus 3D laitteiden käytöstä katsotaan ehdottomasti eduksi.

Jätä hakemuksesi työtehtävään sähköisesti tämän lomakkeen kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä.

 

Hae työpaikkaa tästä linkistä

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Heikki Lämsä

Tuotantopäällikkö