Siirry sisältöön

Tehdaspalvelut

Toimimme ympärivuotisesti suurteollisuuden vaativissa kohteissa Kemissä, Oulussa, Sotkamossa ja Rovaniemellä. Palvelemme teollisuusyhtiöitä useissa eri tehtävissä, kaikkina vuorokauden aikoina.

Tarjoamme monipuolisia tehdaspalveluita suurteollisuuden tarpeisiin usean vuosikymmenen kokemuksella. Tehdaspalvelumme kattavat mm. aluehoidon, talvikunnossapidon ja liukkauden torjunnan toiminnot sekä infrarakentamisen ja huolto- ja kunnossapidon työt.  Tarjoamme tehdaspalveluita teollisuuslaitoksille sen toiminnan kaikissa  eri vaiheissa, vuorokauden ajasta riippumatta.

Henkilöstömme on koulutettu asiakkaiden vaatimusten mukaisesti tehdastyöskentelyyn.

Lisätietoa palvelusta

Jari Angeria

Oulu
Aluepäällikkö

Heikki Lämsä

Tuotantopäällikkö

Jorma Malinen

Sotkamo
Aluepäällikkö

Tutustu referensseihin

Maanrakennus, Tehdaspalvelut

Tankokarin sulkeminen vaihe 1 ja 2

Kesto: 2021-2022
Tilaaja: Stora Enso Oyj
Lue lisää
Kaivospalvelut, Maanrakennus, Tehdaspalvelut

Kittilän kaivos aluehoito

Kesto: 2022-
Tilaaja: Agnico Eagle Finland Oy
Lue lisää
Maanrakennus, Tehdaspalvelut

Metsä Fibre BTT Aluehoitotyöt

Kesto: 2020-
Tilaaja: Metsä Fibre Oy
Lue lisää
Maanrakennus, Tehdaspalvelut

Ajoksen sataman talvikunnossapito

Vuosi: 2020
Tilaaja: Kemin Satama Oy
Lue lisää
kaapelointi

Kaapeliverkot

Osaamistamme ovat kaapeliverkkojen rakentaminen maassa, vedessä ja ilmassa. Kehitämme jatkuvasti kalustoamme ja toimintatapojamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita kaapelointiprojekteissa. Useiden vuosien ja rakennettujen kilometrien kokemuksella, voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin haastavissakin kaapelpointikohteissa.

kaivinkone

Maa- ja vesirakentaminen

Maa- ja vesirakentamisen laaja-alainen ammattiosaaminen on yksi palveluidemme tärkeimmistä perustoista. Uuden tekniikan käyttöönotto, kuten kaivuautomaatio kaapeli- ja kanaalikaivuissa, takaavat asiakkaille hyvän lopputuloksen. Kalustoa päivitetaan alati muuttuviin asiakastarpeisiin vastaaviksi ja henkilökuntaamme koulutetaan sen mukaisesti. Maarakentamisen palveluihimme kuuluvat esimerkiksi erilaiset infrarakentamisen projektit, kaukolämpölinjat ja katusaneeraukset.

aluekunnossapito

Tehdaspalvelut

Toimimme ympärivuotisesti suurteollisuuden vaativissa kohteissa Kemissä, Oulussa, Sotkamossa ja Rovaniemellä. Palvelemme teollisuusyhtiöitä useissa prosesseja tukevissa tehtävissä, kaikkina vuorokauden aikoina.

rekka

Kuljetukset ja nostot

Kuljetuspalvelumme liikkuvat usean raskaan kuorma-auton, lavettien sekä säiliöautojen voimin. Kaivosteollisuuden kuljetustarpeisiin vastaamme kiviautoilla sekä dumppereilla. Osassa autoistamme on kappaletavaranostimet, 22-35 tm. Lähes kaikki automme on varustettu vaihtolavalaittein. Myös lavojen vuokraaminen kauttamme on mahdollista.

kaivos

Kaivospalvelut

Palvelemme asiakkaitamme esimerkiksi kaivosvarustelussa, kunnossapidossa, teidenhoidossa ja logistiikassa. Hoidamme tulevan materiaalin purun ja vastaanoton, sekä kuljetamme rakennusmateriaalia projektivarastolta tunneliin. Rakennamme ja kunnossapidämme infraa maanalaisissa kaivoksissa sekä avolouhoksilla, jotta varsinainen kaivos- ja louhostuiminta on mahdollista.

ukko

Muut palvelut

Muihin palveluihimme kuuluvat esimerkiksi Heat Work sekä höyrytyspalvelut. Haluamme vastata asiakkaidemme alati muuttuviin tarpeisiin ja olemme valmiita kehittämään palveluvaloikoimaamme sen mukaisesti.
Lähetä meille rohkeasti yhteistyöehdotuksesi.