Siirry sisältöön

Tietoa meistä

Veljekset Toivanen Oy on 1983 perustettu perheyritys, joka on kehittynyt maarakennusliikkeestä monipuoliseksi infrarakentamisen ja suurteollisuuden palveluja tarjoavaksi moniosaajaksi. Meri-Lapin alueelta alkanut toiminta on vuosien saatossa laajentunut useisiin toimipisteisiin Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. Osaaminen on sitä, että oikea kalusto ja ammattitaitoinen henkilöstö on oikeassa paikassa ja urakat sujuvat sovitusti. Asiakkaamme saavat meiltä erityistä maaurakoinnin osaamista, ajanmukaisia tehdaspalveluita sekä suurten koneiden ja palvelukokonaisuuksien hallintaa. Toiminnanlaatu on paras käyntikorttimme tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on olla jatkossakin toimialueellamme ja -alamme luotettava, osaava ja turvallinen kumppani.

banner-1

Veljekset Toivanen Oy on vuonna 1983 perustettu perheyritys. Maanrakennusalan palveluista ja tehdaspalveluista toiminta on laajentunut aluekunnossapidon, kaivosteollisuuden sekä kaapeliverkkojen rakentamisen palveluihin. Asiakkaitamme ovat metalli-, paperi- ja kaivosteollisuus sekä verkko-operaattorit, rakennusliikkeet ja julkiset laitokset. Yrityksellä on useita toimipisteitä Pohjois-Suomessa, Kainuussa ja Pohjois-Ruotsissa. Palvelun ja toimitusaikojen tinkimätön noudattaminen ovat liiketoiminnan tärkeimpiä arvoja.

Tytäryrityksemme Markbyggnad Toivanen Ab toimii Norbottenin ja pohjoisen Vesterbottenin alueella. Yrityksen toiminta kohdistuu tele- ja sähköverkkojen rakentamiseen. Yritys työllistää vuosittain noin kaksikymmentä alansa ammattilaista maarakennuksen sekä taloushallinnon aloilta.  Veljekset Toivasen tytäryritys Kallion Maanrakennus Oy vastaa SMA Mineral Oy:n Kalkkimaan kaivoksen murskeiden käsittelystä ja Röyttän kalkkitehtaan kalkin käsittelystä. Vuosittain käsiteltävät materiaalimäärät pyöräkoneilla ja kaivinkoneilla ovat noin 200 000 tonnin luokkaa.

SERTIFIOITUA PALVELULAATUA

Palveluidemme laadun osoituksena yrityksellemme on myönnetty kansainväliset ISO 9001:2015 ja 14001 -sertifikaatit sekä RALA-pätevyys. Olemme Infra Ry:n jäsen ja kuulumme Tilaajavastuu.fi -palvelun piiriin.

Hyödynnämme päivittäisessä toiminnassamme ISO 9001 ja  ISO 14001 standardeihin perustuvaa johtamisjärjestelmää, joiden avulla pystymme jatkuvasti kehittämään toimintamme ja tuotteidemme laatua, työturvallisuutta ja ympäristönsuojelumme tasoa sekä reagoimaan nopeasti liiketoimintaympäristön ja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Vastuullisina yhteiskunnan jäseninä noudatamme toimissamme lainsäädännön ja viranomaisten antamia ympäristöä ja työturvallisuutta koskevia määräyksiä, lakeja ja asetuksia. Laatu- ja ympäristöjärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä vastaa laatupäällikkö, joka vastaa myös laatujärjestelmän sisäisistä auditoinneista.

Toimintaamme tukevat tytäryritykset Markbyggnad Toivanen Ab ja Kallion Maanrakennus Oy.

       

YMPÄRISTÖVASTUU

Otamme kaikessa toiminnassamme ja tuotteissamme ympäristön huomioon ja pyrimme toimimaan siten, että tuotteemme ja muu toimintamme koko elinkaaren ajan kuormittaa ympäristöä, niin vähän kuin se resurssiemme puitteista on realistista. Organisaatiomme sitoutuu omien kehitysohjelmiensa puitteissa huomioimaan ympäristön pilaantumisen lisäämällä uusiokäyttöä sekä kierrätystä.