Siirry sisältöön

Tietoa meistä

Veljekset Toivanen Oy on 1983 perustettu perheyritys, joka on kehittynyt maarakennusliikkeestä monipuoliseksi infrarakentamisen ja suurteollisuuden palveluja tarjoavaksi moniosaajaksi. Meri-Lapin alueelta alkanut toiminta on vuosien saatossa laajentunut useisiin toimipisteisiin Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. Osaaminen on sitä, että oikea kalusto ja ammattitaitoinen henkilöstö on oikeassa paikassa ja urakat sujuvat sovitusti. Asiakkaamme saavat meiltä erityistä maaurakoinnin osaamista, ajanmukaisia tehdaspalveluita sekä suurten koneiden ja palvelukokonaisuuksien hallintaa. Toiminnanlaatu on paras käyntikorttimme tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on olla jatkossakin toimialueellamme ja -alamme luotettava, osaava ja turvallinen kumppani.

banner-1

Veljekset Toivanen Oy on vuonna 1983 perustettu perheyritys. Toimintamme on laajentunut maarakennusalan palveluista ja tehdaspalveluista aluekunnossapidon, kaivosteollisuuden sekä kaapeliverkkojen rakentamisen palveluihin. Asiakkaitamme ovat metalli-, paperi- ja kaivosteollisuus sekä verkko-operaattorit, rakennusliikkeet ja julkiset laitokset. Yrityksellä on useita toimipisteitä Pohjois-Suomessa, Kainuussa sekä Pohjois-Ruotsissa. Palvelun ja toimitusaikojan tinkimätön noudattaminen ovat liiketoiminnan tärkeimpiä arvoja.

Vuonna 2022 tytäryrityksemme Markbyggnad Toivanen Ab sekä Kallion Maanrakennus Oy fuusioituivat osaksi Veljekset Toivanen Oy:tä muodostaen Toivanen Groupin.

SERTIFIOITUA PALVELULAATUA

Palveluidemme laadun osoituksena yrityksellemme on myönnetty kansainväliset ISO 9001, ISO 14001 sekä ISO 45001 -sertifikaatit sekä RALA-pätevyys. Olemme Infra Ry:n sekä Kaivosteollisuus Ry:n jäseniä ja kuulumme Tilaajavastuu.fi -palvelun piiriin.

Hyödynnämme päivittäisessä toiminnassamme ISO-standardeihin perustuvaa johtamisjärjestelmää, jonka avulla pystymme kehittämään toimintamme ja tuotteidemme laatua, työturvallisuutta, työterveyttä ja ympäristönsuojelumme tasoa sekä reagoimaan nopeasti liiketoimintaympäristön ja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Vastuullisina yhteiskunnan jäseninä noudatamme toimissamme lainsäädännön ja viranomaisten antamia ympäristöä ja työturvallisuutta koskevia määräyksiä, lakeja ja asetuksia. Laatu- ja ympäristöjärjestelmän sekä työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä vastaa laatupäällikkö, joka vastaa myös laatujärjestelmän sisäisistä auditoinneista.

 

         

YMPÄRISTÖVASTUU

Otamme kaikessa toiminnassamme ja tuotteissamme ympäristön huomioon ja pyrimme toimimaan siten, että tuotteemme ja muu toimintamme koko elinkaaren ajan kuormittaa ympäristöä, niin vähän kuin se resurssiemme puitteista on realistista. Organisaatiomme sitoutuu omien kehitysohjelmiensa puitteissa huomioimaan ympäristön pilaantumisen lisäämällä uusiokäyttöä sekä kierrätystä.