Siirry sisältöön

Whisleblowing

Whistleblowing eli ilmiantojärjestelmän käyttöönotolla Me Toivasella haluamme omalla toiminnallamme edesauttaa läpinäkyvän ja vastuullisen liiketoiminnan periaatteita. Whistleblowing-ohjelma auttaa meitä noudattamaan paikallisia ja kansainvälisiä lakeja ja määräyksiä, jotka edellyttävät sidosryhmiltä, asiakkailtamme sekä yhteistyökumppaneilta ja organisaatiolta tehokkaita mekanismeja epäeettisestä toiminnasta ilmoittamiseen.

Ilmiantojärjestelmä on tehokas työkalu riskienhallinnassa. Se mahdollistaa varhaisen tiedonsaannin mahdollisista väärinkäytöksistä tai laittomista toimista, mikä auttaa yritystä välttämään suurempia vahinkoja. Ilmiantojärjestelmän uskomme vahvistavan yrityksemme eettistä liiketoimintakulttuuria. Kun työntekijät näkevät, että organisaatio ottaa vakavasti mahdolliset eettiset rikkomukset, se luo luottamusta ja sitoutumista yrityksen arvoihin.

Ilmiantojärjestelmä luo turvallisen  ja läpinäkyvän ympäristön työntekijöille,  auttaa tunnistamaan ongelmat varhaisessa vaiheessa, mikä antaa yritykselle mahdollisuuden ryhtyä toimenpiteisiin ennen kuin ongelmat kasvavat suuremmiksi. Töntekijöille, asiakkaille ja sidosryhmille voidaan selkeästi viestiä, että yritys tukee avoimuutta ja rohkaisee rehellistä keskustelua.

Ilmoittajien identiteettin suojataamisesta vastaa meillä ulkopuoline taho; olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme Whisleblowing kanavan toteuttajaksi Ceriffi Oy:n. Yrityksenä tulemme varmistamaan, että ilmoituksiin vastataan asianmukaisesti ja nopeasti.

Jätä ilmoitus tästä linkistiä

Whisleblowing – Veljekset Toivanen Oy