Siirry sisältöön

Kaivospalvelut

Olemme luotettava ja innovatiivinen kaivospalveluiden tarjoaja. Palvelemme asiakkaitamme tuotannon tukena maanalaisissa kaivoksissa sekä avolouhoksilla.

Kaivosvarustelu ja moninaiset kaivosteollisuuden prosessien tukitoimet ovat erityistä osaamisalaamme. Palvelemme asiakkaitamme maanalaisissa kaivoksissa sekä avolouhoksilla.

Tytäryrityksemme Kallion Maanrakennus Oy on toiminut vuodesta 1968 SMA Mineral Oy:n urakoitsijana avolouhoksen konetöissä. Laadukas yhteistyö jatkuu edelleen.

Kaivospalvelut

Tuotantoporaus

nousut, louhosporaus, varustelureiät

Kalliotuenta

Swellex-pulttaus, verkotus,

Peränporaus

katkot, viuhkat, levitykset

Peräkivien puhdistus

Kiviaineksen lastaus- ja kuljetus

Maanalaisen kaivoksen tukitoimet

teiden ylläpito, logistiikkapalvelut – tarvikeauto

Varustelu

Kaivosinfran saneeraus, rakennus ja ylläpito

 

Lisätietoa palvelusta

Heikki Lämsä

Tuotantopäällikkö

Jukka Toivanen

Yrittäjä

Janne Takkinen

Lappi
Aluepäällikkö

Tutustu referensseihin

Kaivospalvelut

Hoskon kaivos

Kesto: 2024-
Tilaaja: Endomines
Lue lisää
Kaivospalvelut

Sotkamo Silver pääurakointi

Kesto: 2023-
Tilaaja: Sotkamo Silver Oy
Lue lisää
Kaivospalvelut

Pampalo, avolouhoksen avaus

Kesto: 2022-
Tilaaja: Endomines Oy
Lue lisää
Kaivospalvelut, Maanrakennus, Tehdaspalvelut

Kittilän kaivos aluehoito

Kesto: 2022-
Tilaaja: Agnico Eagle Finland Oy
Lue lisää
kaapelointi

Kaapeliverkot

Osaamistamme ovat kaapeliverkkojen rakentaminen maassa, vedessä ja ilmassa. Kehitämme jatkuvasti kalustoamme ja toimintatapojamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita kaapelointiprojekteissa. Useiden vuosien ja rakennettujen kilometrien kokemuksella, voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin haastavissakin kaapelpointikohteissa.

kaivinkone

Maa- ja vesirakentaminen

Maa- ja vesirakentamisen laaja-alainen ammattiosaaminen on yksi palveluidemme tärkeimmistä perustoista. Uuden tekniikan käyttöönotto, kuten kaivuautomaatio kaapeli- ja kanaalikaivuissa, takaavat asiakkaille hyvän lopputuloksen. Kalustoa päivitetaan alati muuttuviin asiakastarpeisiin vastaaviksi ja henkilökuntaamme koulutetaan sen mukaisesti. Maarakentamisen palveluihimme kuuluvat esimerkiksi erilaiset infrarakentamisen projektit, kaukolämpölinjat ja katusaneeraukset.

aluekunnossapito

Tehdaspalvelut

Toimimme ympärivuotisesti suurteollisuuden vaativissa kohteissa Kemissä, Oulussa, Sotkamossa ja Rovaniemellä. Palvelemme teollisuusyhtiöitä useissa prosesseja tukevissa tehtävissä, kaikkina vuorokauden aikoina.

rekka

Kuljetukset ja nostot

Kuljetuspalvelumme liikkuvat usean raskaan kuorma-auton, lavettien sekä säiliöautojen voimin. Kaivosteollisuuden kuljetustarpeisiin vastaamme kiviautoilla sekä dumppereilla. Osassa autoistamme on kappaletavaranostimet, 22-35 tm. Lähes kaikki automme on varustettu vaihtolavalaittein. Myös lavojen vuokraaminen kauttamme on mahdollista.

kaivos

Kaivospalvelut

Palvelemme asiakkaitamme esimerkiksi kaivosvarustelussa, kunnossapidossa, teidenhoidossa ja logistiikassa. Hoidamme tulevan materiaalin purun ja vastaanoton, sekä kuljetamme rakennusmateriaalia projektivarastolta tunneliin. Rakennamme ja kunnossapidämme infraa maanalaisissa kaivoksissa sekä avolouhoksilla, jotta varsinainen kaivos- ja louhostuiminta on mahdollista.

ukko

Muut palvelut

Muihin palveluihimme kuuluvat esimerkiksi Heat Work sekä höyrytyspalvelut. Haluamme vastata asiakkaidemme alati muuttuviin tarpeisiin ja olemme valmiita kehittämään palveluvaloikoimaamme sen mukaisesti.
Lähetä meille rohkeasti yhteistyöehdotuksesi.