Siirry sisältöön

Maa- ja vesirakentaminen

Toimialoillamme palvelun tuottaminen vaatii meiltä erityistä osaamista ja suurempien palvelukokonaisuuksien hallintaa. Uuden tekniikan käyttöönotto, kuten kaivuautomaatio kaapeli- ja kanaalikaivuissa, takaavat asiakkaille hyvän lopputuloksen.

Monipuolinen maa- ja vesirakentamisen palvelumme laajenee nyt maaperän tuentaan

Toimintamme  laajentuessa kykenemme  vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita.  Elokuusta 2020 alkaen tarjoamme:

Pontitus- ja paalutuspalveluja

 

 

Laadukkaan palvelun takaamiseksi, olemme hankkineet nykyaikaisen välineistön.  Urakoinnin voimme aloittaa noin kahden kuukauden kuluessa. Tarjouspyyntöjä ja tiedusteluja otamme vastaan kesäkuun 2020 alusta alkaen.  Nykyaikainen  Movaxin kalusto sekä ammattitaitoinen työnjohto ovat palvelumme laadun tae.  Työnjohtajamme kokemus pontitus- ja paalutuspalveluissa yli kahdenkymmen vuoden ajalta varmistaa sen, että pystymme tarjoamaan teille vaativien tuentakohteiden rakentamispalvelua. 

 

Lisätietoa palvelusta

Jerker Johansson

Ruotsi

Jari Angeria

Oulu
Aluepäällikkö

Heikki Lämsä

Kemi
Aluepäällikkö

Jorma Malinen

Sotkamo
Aluepäällikkö

Jussi Mänty

Rovaniemi, Kittilän kaivos
Aluepäällikkö

Tutustu referensseihin

Kaapeliverkot, Maanrakennus

Jylkkä-Pahkamaa 2x110kV, Mutkalammen tuulipuisto

Kesto: 2020-2021
Tilaaja: TMV Line Oy
Lue lisää
Maanrakennus

Oco projekti Stora Enso Oyj

Vuosi: 2020
Tilaaja: Stora Enso Oyj
Lue lisää
Kaapeliverkot, Maanrakennus

Råbäcken-Kallamossen 150kV, Råbäcken-Djupdal 150kV

Vuosi: 2020
Tilaaja: Zilinskis ir Co UAB
Lue lisää
Maanrakennus

NeVe Nahkatehtaantie

Vuosi: 2020
Tilaaja: Rovaniemen kaupunki & Napapiirin Energia ja Vesi Oy
Lue lisää
kaapelointi

Kaapeliverkot

Osaamistamme ovat kaapeliverkkojen rakentaminen maassa, vedessä ja ilmassa. Kehitämme jatkuvasti kalustoamme ja toimintatapojamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita kaapelointiprojekteissa. Useiden vuosien ja rakennettujen kilometrien kokemuksella, voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin haastavissakin kaapelpointikohteissa.

kaivinkone

Maa- ja vesirakentaminen

Maa- ja vesirakentamisen laaja-alainen ammattiosaaminen on yksi palveluidemme tärkeimmistä perustoista. Uuden tekniikan käyttöönotto, kuten kaivuautomaatio kaapeli- ja kanaalikaivuissa, takaavat asiakkaille hyvän lopputuloksen. Kalustoa päivitetaan alati muuttuviin asiakastarpeisiin vastaaviksi ja henkilökuntaamme koulutetaan sen mukaisesti. Maarakentamisen palveluihimme kuuluvat esimerkiksi erilaiset infrarakentamisen projektit, kaukolämpölinjat ja katusaneeraukset.

aluekunnossapito

Tehdaspalvelut

Toimimme ympärivuotisesti suurteollisuuden vaativissa kohteissa Kemissä, Oulussa, Sotkamossa ja Rovaniemellä. Palvelemme teollisuusyhtiöitä useissa prosesseja tukevissa tehtävissä, kaikkina vuorokauden aikoina.

rekka

Kuljetukset ja nostot

Kuljetuspalvelumme liikkuvat usean raskaan kuorma-auton, lavettien sekä säiliöautojen voimin. Kaivosteollisuuden kuljetustarpeisiin vastaamme kiviautoilla sekä dumppereilla. Osassa autoistamme on kappaletavaranostimet, 22-35 tm. Lähes kaikki automme on varustettu vaihtolavalaittein. Myös lavojen vuokraaminen kauttamme on mahdollista.

kaivos

Kaivospalvelut

Palvelemme asiakkaitamme esimerkiksi kaivosvarustelussa, kunnossapidossa, teidenhoidossa ja logistiikassa. Hoidamme tulevan materiaalin purun ja vastaanoton, sekä kuljetamme rakennusmateriaalia projektivarastolta tunneliin. Rakennamme ja kunnossapidämme infraa maanalaisissa kaivoksissa sekä avolouhoksilla, jotta varsinainen kaivos- ja louhostuiminta on mahdollista.

ukko

Muut palvelut

Muihin palveluihimme kuuluvat esimerkiksi Heat Work sekä höyrytyspalvelut. Haluamme vastata asiakkaidemme alati muuttuviin tarpeisiin ja olemme valmiita kehittämään palveluvaloikoimaamme sen mukaisesti.
Lähetä meille rohkeasti yhteistyöehdotuksesi.