Skip to content

Antti eläkkeelle

image_67214593

Viime kesänä etsimme kisälliä meidän Kemin sepän, Antin, oppiin. Tarkoituksena oli, että Antti perehdyttää ja opettaa uuden työntekijän tehtäviensä pariin ennen eläkkeelle jääntiään, jonka jälkeen sepän vaihdos sujuu luontevasti. Antti on nyt hoitanut oman osuutensa suunnitelmasta ja siirtyy ansaitusti eläkepäivien viettoon! Antin läksiäisiä vietetään työporukan kesken toukokuussa.

Toivasella Antti ehti olla kuuden vuoden verran. Tämän ajan Antti työskenteli Kemin toimipisteessä ja kertoi viihtyneensä talossa loistavasti. ”On ollut paljon hyviä työkavereita. Nyt olen kerännyt siviilipuolelle paljon tehtävää, ei tule tylsää.” Antti pohtii. Vapaa-ajallaan Antti on keräillyt ja laitellut museoautoja ja aikoo nyt siirtyä muiden antiikkiesineiden entisöintiin. Ensi talveksi on jo projekti suunniteltu.

Antin oppiin palkattiin Sami, joka aloitti tehtävässään viime kesänä. Koulutukseltaan Sami on levyseppähitsaaja ja Antin opissa hän on saanut paljon lisää tietoa alasta. Sami kertoo työssä olleen sopivasti haastetta ja viihtyvänsä hyvin työporukassa. Ennen Samia Antti on opettanut muutamia koululaisia lyhyissä pätkissä, mutta Sami oli ensimmäinen pidempi perehdytettävä.

Toivotaan Antille mukavia eläkepäiviä ja Samille pitkää uraa sepän tehtävien parissa!

 

Blog and announcements

Uncategorized

Etsimme talousjohtajaa

Kasvuyritykseen talousjohtajaksi Mercuri Urval hakee meidän tiimiimme liiketoimintalähtöistä ja monipuolista talousosaamista omaavaa…

Read more
Blog

Marin polku Toivasella

Tämän kesän työnjohtoharjoittelua suorittanut Mari Rinne on aloittanut työt Toivasella kesällä 2021….

Read more
Lehdistötiedotteet

Veljekset Toivanen ja Sotkamo Silver yhteistyöhön

  Tiistaina 8. kesäkuuta oli yksi Veljekset Toivasen yrityshistorian suurimmista päivistä.  Sotkamo…

Read more
News

Drone osaksi mittalaitteistoamme

Olemme hankkineet dronen osaksi mittalaitteistoamme. Projektijohtajana uuden mittalaitteen käyttöönotossa toimii Tero Koistinen….

Read more
News

Antti eläkkeelle

Viime kesänä etsimme kisälliä meidän Kemin sepän, Antin, oppiin. Tarkoituksena oli, että…

Read more
Blog

Visma Ski Classic

  Työnantajana haluamme kannustaa työntekijöitämme terveellisiin elämäntapoihin ja liikuntaan. Viime kesänä lanseeratun…

Read more

Social media

[elfsight_facebook_feed id="1"]