Siirry sisältöön

Antti eläkkeelle

image_67214593

Viime kesänä etsimme kisälliä meidän Kemin sepän, Antin, oppiin. Tarkoituksena oli, että Antti perehdyttää ja opettaa uuden työntekijän tehtäviensä pariin ennen eläkkeelle jääntiään, jonka jälkeen sepän vaihdos sujuu luontevasti. Antti on nyt hoitanut oman osuutensa suunnitelmasta ja siirtyy ansaitusti eläkepäivien viettoon! Antin läksiäisiä vietetään työporukan kesken toukokuussa.

Toivasella Antti ehti olla kuuden vuoden verran. Tämän ajan Antti työskenteli Kemin toimipisteessä ja kertoi viihtyneensä talossa loistavasti. ”On ollut paljon hyviä työkavereita. Nyt olen kerännyt siviilipuolelle paljon tehtävää, ei tule tylsää.” Antti pohtii. Vapaa-ajallaan Antti on keräillyt ja laitellut museoautoja ja aikoo nyt siirtyä muiden antiikkiesineiden entisöintiin. Ensi talveksi on jo projekti suunniteltu.

Antin oppiin palkattiin Sami, joka aloitti tehtävässään viime kesänä. Koulutukseltaan Sami on levyseppähitsaaja ja Antin opissa hän on saanut paljon lisää tietoa alasta. Sami kertoo työssä olleen sopivasti haastetta ja viihtyvänsä hyvin työporukassa. Ennen Samia Antti on opettanut muutamia koululaisia lyhyissä pätkissä, mutta Sami oli ensimmäinen pidempi perehdytettävä.

Toivotaan Antille mukavia eläkepäiviä ja Samille pitkää uraa sepän tehtävien parissa!

 

Tiedotteet ja blogi

Uutiset

Drone osaksi mittalaitteistoamme

Olemme hankkineet dronen osaksi mittalaitteistoamme. Projektijohtajana uuden mittalaitteen käyttöönotossa toimii Tero Koistinen….

Lue lisää
Uutiset

Antti eläkkeelle

Viime kesänä etsimme kisälliä meidän Kemin sepän, Antin, oppiin. Tarkoituksena oli, että…

Lue lisää
Blogi

Visma Ski Classic

  Työnantajana haluamme kannustaa työntekijöitämme terveellisiin elämäntapoihin ja liikuntaan. Viime kesänä lanseeratun…

Lue lisää
Blogi

Kaivospalveluille uusi päällikkö

Veljekset Toivanen Oy:n strategia on ollut vuodesta 2018 suunnata osa resursseja maan-alaiseen kaivostoimintaan.Yritys…

Lue lisää
Blogi

Ankkuriviesti

Perjantaina 18.3.2022 hiihdettiin Kemissä Sauvosaaren urheilupuistossa Ankkuriviesti. Toivasen mestaruudesta hiihdettiin hienossa kevätsäässä…

Lue lisää
Blogi

Inka matkalla jousiammunnan huipulle

Olemme tukemassa kemiläisen Inka Liminganojan matkaa kohti jousiammunnan huippua! Jousiammuntaa Inka on…

Lue lisää

Olemme myös Sosiaalisessa mediassa

[elfsight_facebook_feed id="1"]