Siirry sisältöön

Kaivosvarustelija

Paikkakunnat: Kemin kaivos

Veljekset Toivanen Oy on vuonna 1983 perustettu maa- ja infrarakennusalan palveluyritys, joka tarjoaa lisäksi myös tehdaspalvelua kaivos- ja suurteollisuudelle sekä kaapeliverkkojen rakentamista.  Yrityksen liikevaihto on yli 30  M€ ja henkilöstöä noin 300 henkilöä. Asiakkaitamme ovat metalli-, paperi- ja kaivosteollisuus sekä verkko-operaattorit, rakennusliikkeet ja julkiset laitokset. Palveluidemme laadun osoituksena yrityksellämme on ISO 9001 laatusertifikaatti.
Kaivosteollisuuden parissa Toivanen on toiminut vuodesta 2018 alkaen. Maanalaisten Kittilän ja Kemin kaivoksien lisäksi toimimme Terrafamen avolouhoksella.
Etsimme nyt toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen kaivosvarustelijaa Kemin kaivokselle. Kemin kaivoksella työskentelet varustelutöissä, työnjohtajan alaisuudessa, yhdessä muun työryhmäsi kanssa.  Kaivosvarustelijat tekevät monelle mieluista työaikamuotoa neljän työpäivän ja kuuden vapaapäivän työrytmissä. Työ toteutetaan 12h  työvuoroissa.

Työnantajana tarjoamme henkilökunnallemme laajat työterveyshuollon palvelut, erilaisia liikuntaetuja ja kannustimia terveellisiin elämäntapoihin liittyen, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kouluttautumisen ja työkokemuksen myötä.

Työtehtävä ei sovellu henkilöille joilla ei ole aiempaa kokemusta raskaan kaluston parissa työskentelystä. Tehtävässä menestyäksesi sinun täytyy…

  • omata kokemusta kaivostyöskentelystä
  • kokemus Kemin kaivoksessa työskentelystä katsotaan eduksi
  • työhön tarttuvan asenteen ja hyvän työmoraalin
  • yhteistyökykyä ja ongelmanratkaisutaitoa

Kaivoksessa työskentelyssä on erityisen tärkeää muistaa ympäristön erityispiirteet työturvallisuuuden näkökulmasta. Kaivokseen päästäksesi sinun tulee suorittaa turvaperehdytyksen lisäksi ainakin työturvallisuuskortti ja tulityökortti. Niiden voimassaolo katsotaan eduksi rekrytointivaiheessa.

Jätä hakemuksesi työtehtävään sähköisesti tämän lomakkeen kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävään tästä linkistä

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Heikki Lämsä

Tuotantopäällikkö