Siirry sisältöön

Maarakennustyöntekijä

Paikkakunnat: Lappi ja Pohjois-Pohjanmaa

Etsimme tulevaa sesonkia ja kasvavaa toimintaamme silmällä pitäen lisävoimia maa- ja infrarakentamiseen.  Maarakennustyöntekijänä toimit yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa, monipuolisissa maarakennustehtävissä. Työtehtäväsi sisältävät putkiasennuksia, kaivinkoneen perämiehenä toimimista ja korkojen mittaamista laserin avulla ja muita avustavia infra-alan töitä.

Maarakennustyöntekijä on fyysistä työtä, jossa työpäivät kuluvat muuttuvien työtehtävien ja työntekemispaikkojen ansiosta joutuisasti. Eduksi työssä menestymiselle katsomme ehdottomasti aiemman kokemuksen maarakennusalalta ja infra-alalla käyettävän kaluston tuntemuksen.

Työ edellyttää ehdotonta matkustusvalmiutta ja joustavuutta työpäivien pituuksissa.

Maarakennustyöntekijä toimii työnjohdon alaisuudessa yhdessä muun työryhmän kanssa. Maarakennustyöntekijämme tekevät pääsääntöisesti päivätyötä, arkisin kello 7-15.30 välisenä aikana. Poikkeuksen muodostavat tilaajiemme erilaiset vaatimukset ja urakkakokonaisuudet, mistä sovimme työntekijöiden kanssa aina ennakkoon.

Työnantajana haluamme rekrytoida pitkäaikaisia työntekijöitä. Meille tärkeää on viihtyisä työpaikka jossa kaikkien on turvallista työskennellä. Olemme vaalineet kattavat työsuhde-edut henkilökuntamme toiveiden mukaan. Noudatamme palkkauksessamme infra-alan työehtosopimusta.

Hakuaika alkaa: 4. helmikuuta 2021
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva´

Hae tähän tehtävään

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Heikki Lämsä

Tuotantopäällikkö

Janne Takkinen

Lappi
Aluepäällikkö