Siirry sisältöön

Raskaan kaluston asentaja

Paikkakunnat: Kittilän kaivos

Veljekset Toivanen Oy on vuonna 1983 perustettu maa- ja infrarakennusalan palveluyritys, joka tarjoaa lisäksi myös tehdaspalvelua kaivos- ja suurteollisuudelle sekä kaapeliverkkojen rakentamista.  Yrityksen liikevaihto on yli 30  M€ ja henkilöstöä noin 300 henkilöä. Asiakkaitamme ovat metalli-, paperi- ja kaivosteollisuus sekä verkko-operaattorit, rakennusliikkeet ja julkiset laitokset. Palveluidemme laadun osoituksena yrityksellämme on ISO 9001 laatusertifikaatti.

 

Kaivosteollisuuden parissa yritys on toiminut vuodesta 2018 alkaen. Maanalaisten Kittilän ja Kemin kaivoksien lisäksi toimimme Terrafamen avolouhoksella. Etsimme Kittilän kaivokselle raskaan kaluston asentajaa monipuolisiin kaivoskoneiden korjaus- ja huoltotöihin. Kittilän kaivoksen alueella työskentelee noin 40 kalustoyksikköä, joiden korjaus- ja huoltotoiminnasta olet vastuussa yhdessä muiden asentajien kanssa ja toimit korjaamon vastaavan työnjohtajan alaisuudessa.

 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja erityistä ammattitaitoa vaativan toimenkuvan lisäksi…

 

  • toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
  • majoittumisen uusissa tiloissa kaivosalueen lähettyvillä
  • 5 työpäivän ja 5 vapaapäivän työrytmin
  • kilpailukykyisen palkkauksen kokemuksesi ja osaamisesi mukaan

 

Työnantajana tarjoamme henkilökunnallemme laajat työterveyshuollon palvelut, erilaisia liikuntaetuja ja bonuksia terveellisiin elämäntapoihin liittyen, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kouluttautumisen ja työkokemuksen myötä.

 

Työtehtävä ei sovellu henkilöille joilla ei ole aiempaa kokemusta raskaan kaluston parissa työskentelystä. Tehtävässä menestyäksesi sinun täytyy…

  • omata kokemusta raskaan kaluston asentamisesta
  • koulutus raskaan kaluston asennukseen katsotaan eduksi
  • työhön tarttuvan asenteen ja hyvän työmoraalin
  • yhteistyökykyä ja ongelmanratkaisutaitoa

 

Jätä hakemuksesi työtehtävään sähköisesti tämän lomakkeen kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä.Lisätietoja tehtävästä voitte kysellä edellä mainittujen lisäksi:

Mika Hartikainen,  työnjohtaja Kittilän kaivos

mika.hartikainen@veljeksettoivanen.fi  puh. 040 552 0075

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Janne Takkinen

Lappi
Aluepäällikkö