Siirry sisältöön

Jan Sandberg voitti Toivasen-sarjan!

sandberg

Viikonloppuna Kemissä järjestetiin juoksutapahtuma Kemi Run 2020. Kemin kaivoksen työpäälikkö Jan Sandberg oli juoksijoiden joukossa.

Jan kertoi, että lähti kilpailuun voittamaan ennen kaikkea itsensä. ”Omat tavoitteet eivät olleet kummoiset koska en pariin vuoteen juoksukenkiä ole jalkaani pukenut. Aattelin, että muutamalla juoksulla saisin tuon matkan tehtyä. Kisapäivä oli 4.7. ja kävin 29.6. sekä 1.7. juoksemassa 5km lenkin. Nuo lenkit menivät vähän alle 40min ja ajattelin että 1h20min olisi itse kisa.” – Jan muistelee valmistautumistaan kisaan.

Aikatavoite osottautui kuitenkin helposti saavutettavaksi, siitäkin huolimatta että juoksumatka oli  odotettua lyhyempi. ”Kisamatka olikin 1km lyhyempi ja aika menikin alle 1 tunnin. Tuli siinä luvattua esimiehelle, että ensivuonna otetaan ajasta 10 minuuttia pois!” – Jan naurahtaa ja aikoo tänäänkin lähteä käymään lenkillä.

Toivasen juoksuhaaste

Jan sanoo, että toivoisi hänen esimerkkinsä rohkaisevan muitakin vetmään lenkkitossut jalkaansa ja lähtemään haastamaan itsenään.

Hänen inspiroivaa esimerkkiä seuraten Toivanen haastaa nyt koko henkilöstönsä ilmoittautumaan juoksuhaasteeseen!  Juoksuhaasteena on osallistuminen viralliseen juoksukilpailuun ja vähintään 10 kilometrin kuljettu matka. Juoksutapahtuma ja sen ajankohta sekä juostava matka on ilmoitettava juoksutiimiin liittymisen yhteydessä.  Juoksutiimiläisille  on luvassa kannusteita sekä tiimiltä että työnantajalta matkalla tavoitteeseensa.  Tarkemmat tiedot henkilökunnalle löytyvät intrasta.

Montako Toivaslaista nähdään vuoden 2021 Kemi Runissa?  vai joko juoksutiimi kokoontuu syksyllä Levin Ruskamaratonille?

 

Tiedotteet ja blogi

Uutiset

Uusia koneita

Uusia koneita Veljekset Toivanen on hankkinut Kemin toimipisteeseen kaksi uutta konetta, Cat…

Lue lisää
Uutiset

Kalotin Vahvin 2021

Saimme keväällä mielenkiintoisen puhelun, kun Kalotin Vahvin voimakilpailun kisajärjestäjä Raimo Isohookana otti…

Lue lisää
Blogi

Toivasen sporttivartti

      Kovasti toivottu, työntekijöiden aloitteesta perustettu Toivasen sporttivartti on käynnistynyt!…

Lue lisää
Blogi

Kemi Run 2021

  10.7. juostiin Kemin sisäsatamassa Kemi Run. Tietöistä johtuen kisamatka oli edellisestä…

Lue lisää
Blogi

Nimitysuutisia – Matti Ruotsalaisesta rakennuspäällikkö

Veljekset Toivanen on aloittanut toimintansa maarakennusliiketoiminnasta. Yrityksen palvelut ovat laajentuneet ja monipuolistuneet…

Lue lisää
Blogi

Kevätsesonki alkaa pakastepuukasasta

Pakastepuukasassa pakastetaan kuusipuuta kesäajan ylitse. Näin puuaines säilyttää tuoreutensa jatkojalostusta varten. Toivanen…

Lue lisää

Olemme myös Sosiaalisessa mediassa