Siirry sisältöön

Kaivospalveluille uusi päällikkö

banner-3

Veljekset Toivanen Oy:n strategia on ollut vuodesta 2018 suunnata osa resursseja maan-alaiseen kaivostoimintaan.Yritys on työllistynyt ensimmäiset vuodet hyvin pohjoisen kaivoksiin. Toivanen kertoi syksyllä 2021 laajentavansa toimintaansa maanalaiseen louhintaan. Kaivosteollisuuden toimijana Toivanen on vielä varsin uusi, mutta kehittyminen alan merkittäväksi toimijaksi on ottanut isoja harppauksia nopeasti. Vuoden 2022 alussa yritys avasi paikan kaivospalveluiden toimialapäällikölle.

Huhtikuussa 2022 olemme saaneet joukkoomme juuri sellaisen vahvistuksen, mitä tammikuussa lähdimme etsimään: rautaisen ammattilaisen, kenellä on kykyä ja tahtoa viedä kaivospalvelumme uudelle tasolle.

Pitkä kokemus kaivoksista

Ari Keskitalolla on pitkä kokemus kaivannaisteollisuuden monipuolisesta työkentästä. Ennen Toivaselle siirtymistä Keskitalo on toiminut alan yritysten parissa. Mukaan mahtuvat  kaivosrakentaminen, kaivosten käynnistämiseen liittyvät projektit, sekä erilaisten kalliotilojen ja kuilujen rakentaminen.

”Louhintatyöt ovat työllistäneet 90-luvun lopulta saakka yhtäjaksoisesti, eli kivien parissa on kerinnyt työskennellä jo neljällä eri vuosikymmenellä. Viimeisen vuosikymmenen aikana tehtäviä ovat olleet kehitys-, rakennus-,  ja työpäälliköntehtävät erilaisissa projekteissa.”  Keskitalo kuvailee työuraansa.

”Olen seurannut Toivasta yrityksenä useiden vuosien ajan ja mielestäni yrityksellä on potentiaalia kehittyä merkittäväksi ja kokonaisvaltaiseksi kaivos- ja kalliorakentamisen palvelutuottajaksi. Yrityksen joustava ja asiakaslähtöinen toimintamalli luovat kehitykselle hyvän perustan. Kun on aikaisemmissa rooleissa tehnyt yhteistyötä Toivasen kanssa, on ollut mukava huomata rempseä, ratkaisukeskeinen ja eteenpäin pyrkivä toimintakulttuuri.

Toivanen on merkittävä työllistäjä Pohjois-Suomen alueella. Muutaman muun yrityksen tavoin Toivanen tarjoaa monelle nuorelle ensimmäisen, niin sanotun oikean työpaikan. On luonnollista, että kaikille kallio- ja maarakennusalan tehtävät eivät sovi, mutta samalla on ilo seurata ja olla mukana toiminnassa, mistä monille muodostuu ja on muodostunut pitkä, kehittyvä ja vaihteleva työura.”  Keskitalo pohtii.

Olemme erittäin iloisia siitä, että olemme saaneet Arin kaltaisen ammattilaisen mukaan kehittämään toimintaamme ja menestymään kanssamme. Arin rooli kaivostoimintojemme kehittämisessä on merkittävä, yhdessä muun organisaation kanssa.  – Sanoo yrittäjä Jukka Toivanen.

Tiedotteet ja blogi

Blogi

Marin polku Toivasella

Tämän kesän työnjohtoharjoittelua suorittanut Mari Rinne on aloittanut työt Toivasella kesällä 2021….

Lue lisää
Lehdistötiedotteet

Veljekset Toivanen ja Sotkamo Silver yhteistyöhön

  Tiistaina 8. kesäkuuta oli yksi Veljekset Toivasen yrityshistorian suurimmista päivistä.  Sotkamo…

Lue lisää
Uutiset

Drone osaksi mittalaitteistoamme

Olemme hankkineet dronen osaksi mittalaitteistoamme. Projektijohtajana uuden mittalaitteen käyttöönotossa toimii Tero Koistinen….

Lue lisää
Uutiset

Antti eläkkeelle

Viime kesänä etsimme kisälliä meidän Kemin sepän, Antin, oppiin. Tarkoituksena oli, että…

Lue lisää
Blogi

Visma Ski Classic

  Työnantajana haluamme kannustaa työntekijöitämme terveellisiin elämäntapoihin ja liikuntaan. Viime kesänä lanseeratun…

Lue lisää
Blogi

Kaivospalveluille uusi päällikkö

Veljekset Toivanen Oy:n strategia on ollut vuodesta 2018 suunnata osa resursseja maan-alaiseen kaivostoimintaan.Yritys…

Lue lisää

Olemme myös Sosiaalisessa mediassa

[elfsight_facebook_feed id="1"]