Siirry sisältöön

Töihin Toivaselle? – Kymmeniä työpaikkoja Rovaniemen ja Kemin alueelle

Haemeille töihin

Toivanen on viime vuosien aikana kasvanut merkittäväksi työllistäjäksi Meri-Lapin ja Rovaniemen alueilla. Ympäri Pohjois-Suomea toimiva infra-alan moniosaaja hakee kasvavaan joukkoonsa lisää taitavia tekijöitä.

 

 

Kemin alueelle haetaan jopa paria kymmentä uutta työntekijää. Avoimia työpaikkoja on esimerkiksi kolmelle uudelle kaivinkoneenkuljettajalle sekä kaivinkoneen apuna toimiville maarakentajille. Työnjohtajana Toivasella yli kaksikymmentä vuotta toiminut Markku Saviaro sanoo, että Kemissä työllistävät kaapelityöt sekä monipuoliset maarakennus- ja aluekunnossapidontyöt tehdasalueella.

Kemin kaivoksella on töitä neljälle uudelle varustelijalle sekä malmi- ja kalkkikuljetuksissa yhteensä kolmelle yhdistelmäajoneuvonkuljettajalle. Kemin Karjalahdella sijaitsevalla huoltohallilla kaivataan lisää käsipareja raskaan kaluston asennukseen sekä hitsaamiseen.

Ristimaan avolouhos työllistäisi kaksi konemiestä – tai naista. Ristimaan avolouhoksella Toivanen toimii SMA Mineral Oy:n aliurakoitsijana hoitaen louhinnan avustelevia ja valmistelevia töitä.

Rovaniemen toimipisteessä kevään koittaessa avautuu  kymmenen uutta työpaikkaa. Rovaniemellä työllistyvät etenkin maarakennusalan moniosaajat, kaivinkoneenkuljettajat ja maarakennustyöntekijät. Rovaniemen aluepäällikkönä toimiva Jussi Mänty kertoo töiden alkavan toukokuussa, mutta haluaa olla hyvissä ajoin liikkeellä rekrytoinnin suhteen. Kuten Kemissäkin, Rovaniemellä kaivinkoneet työllistyvät kaapelityömaille sekä infrarakentamisen pariin.

 

 

Veljekset Toivanen Oy julkaisee työpaikkailmoituksensa sosiaalisessa mediassa sekä kotisivuillaan osoitteessa:

Rekrytointi

Lisätietoja tehtäviin ja toimenkuviin liittyen voi kysellä aluepäälliköiltä sekä henkilöstöpäälliköltä. Kysymyksiä koskien avoimia työpaikkoja voi esittää keskiviikkoisin kello 12-16 välillä puhelimitse tai sähköpostilla alla oleviin osoitteisiin. Voit lähettää hakemuksesi avoimen hakulomakkeen kautta. Hakuaika kestää maaliskuun 2020 loppuun saakka, mutta haastatteluja tullaan pitämään jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Saara Paavola puh. 040 8301606

saara.paavola@veljeksettoivanen.fi
henkilöstöpäällikkö

 

Heikki Lämsä puh. 0400 296 722

heikki.lamsa@veljeksettoivanen.fi
Aluepäällikkö Kemi

 

Jussi Mänty puh. 040 552 0056

jussi.manty@veljeksettoivanen.fi
Aluepäällikkö Rovaniemi

 

 

 

 

 

Tiedotteet ja blogi

Uutiset

Uusia koneita

Uusia koneita Veljekset Toivanen on hankkinut Kemin toimipisteeseen kaksi uutta konetta, Cat…

Lue lisää
Uutiset

Kalotin Vahvin 2021

Saimme keväällä mielenkiintoisen puhelun, kun Kalotin Vahvin voimakilpailun kisajärjestäjä Raimo Isohookana otti…

Lue lisää
Blogi

Toivasen sporttivartti

      Kovasti toivottu, työntekijöiden aloitteesta perustettu Toivasen sporttivartti on käynnistynyt!…

Lue lisää
Blogi

Kemi Run 2021

  10.7. juostiin Kemin sisäsatamassa Kemi Run. Tietöistä johtuen kisamatka oli edellisestä…

Lue lisää
Blogi

Nimitysuutisia – Matti Ruotsalaisesta rakennuspäällikkö

Veljekset Toivanen on aloittanut toimintansa maarakennusliiketoiminnasta. Yrityksen palvelut ovat laajentuneet ja monipuolistuneet…

Lue lisää
Blogi

Kevätsesonki alkaa pakastepuukasasta

Pakastepuukasassa pakastetaan kuusipuuta kesäajan ylitse. Näin puuaines säilyttää tuoreutensa jatkojalostusta varten. Toivanen…

Lue lisää

Olemme myös Sosiaalisessa mediassa