Siirry sisältöön

Toivanen laajentaa palvelutarjontaa

Pontituskone 1

Maarakennuksen tueksi pontitusta

Toivanen on päättänyt laajentaa palvelutarjontaansa. Pitkän kokemuksen  maa- ja vesirakentamisen palveluista omaavana yrityksenä maaperän tuentapalveluihin siirtyminen ei ollut Toivaselle suuri harppaus.

Viimeaikoina kasvaneen kysynnän vuoksi, päätimme lähteä mukaan toimialalle. Haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman laajalla sektorilla. ”Se on helpompaa sekä meille, että asiakkaillemme kun samasta talosta saa nyt kaikki infrakentamisen palvelut.” sanoo yrittäjä Jukka Toivanen.

Pontitus- ja paalutuspalveluihin lähtemisen harkinta aloitettiin hiljattain. On selvää, että kokemusta ja ammattitaitoa osaavan työnjohtajan aloittaminen yrityksessä elokuussa 2019 antoi lisäsysäyksen uuden palvelukokonaisuuden suunnittelulle.  Ilman investointeja ei mikään uusi palvelu lähde liikkeelle, eikä poikkeusta tapahtunut tässäkään asiassa.

Kesäkuussa 2020 hankittiin Movax Oy:ltä nykyaikainen kalusto palvelun toteuttamiseksi. Palvelusta vastaavalle työnjohtajallemme kyseisen yrityksen ponttauskalusto on entuudestaan tuttua.

Rakennuskaivantojen tuentaa tarvitaan useammin, koska rakentaminen laajenee vaativammille maaperille.  Kohta kahdenkymmenen vuoden kokemuksella maaperän tuentaratkaisuista vastannut työnjohtaja Janne Jänkälä kertoo.  Jänkälän mukaan alasta haastavaa ja mielenkiintoista tekee se, että pohjaolosuhteet voivat vaihtua hyvin lyhyellä matkalla jo yhden kohteen sisällä.

Tarjouspyyntöjä otetaan jo vastaan ja työt ollaan valmiita aloittamaan elokuun 2020 alusta lukien.

Lisätietoja palvelusta voitte kysyä yrittäjä Jukka Toivaselta.

 

Tiedotteet ja blogi

Uutiset

Uusia koneita

Uusia koneita Veljekset Toivanen on hankkinut Kemin toimipisteeseen kaksi uutta konetta, Cat…

Lue lisää
Uutiset

Kalotin Vahvin 2021

Saimme keväällä mielenkiintoisen puhelun, kun Kalotin Vahvin voimakilpailun kisajärjestäjä Raimo Isohookana otti…

Lue lisää
Blogi

Toivasen sporttivartti

      Kovasti toivottu, työntekijöiden aloitteesta perustettu Toivasen sporttivartti on käynnistynyt!…

Lue lisää
Blogi

Kemi Run 2021

  10.7. juostiin Kemin sisäsatamassa Kemi Run. Tietöistä johtuen kisamatka oli edellisestä…

Lue lisää
Blogi

Nimitysuutisia – Matti Ruotsalaisesta rakennuspäällikkö

Veljekset Toivanen on aloittanut toimintansa maarakennusliiketoiminnasta. Yrityksen palvelut ovat laajentuneet ja monipuolistuneet…

Lue lisää
Blogi

Kevätsesonki alkaa pakastepuukasasta

Pakastepuukasassa pakastetaan kuusipuuta kesäajan ylitse. Näin puuaines säilyttää tuoreutensa jatkojalostusta varten. Toivanen…

Lue lisää

Olemme myös Sosiaalisessa mediassa