Siirry sisältöön

Työntekijän polku opiskelijasta työnjohtajaksi

rekryuva_kypärä

Työnantajana emme etsi pelkästään useita vuosia työkokemusta omaavia osaajia. Opintojensa loppuvaiheessa olevan työntekijän palkkaaminen on etu sekä työntekijälle että työnantajalle. Työnantajana saamme arvokasta tietoa viimeisimmästä teoriasta sekä tuoretta osaamista ja työntekijä pääsee oman alan töihin jo uransa alkuvaiheessa. Työnantajan ja työntekijän yhteisen tavoitteen tulee olla vuosia kestävä yhteistyö ja opintojensa loppuvaiheessa olevan työntekijän palkkaaminen antaa loistavat lähtökohdat yhteistyölle.

Kemissä toimiva työnjohtajamme Tomi Kouhia on aloittanut työt Veljekset Toivasella ollessaan opiskelija Oulun ammattikorkeakoulussa. Koulutukseltaan Tomi on rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööri ja työllistyi työnjohdollisiin tehtäviin jo hieman ennen valmistumistaan ja on ollut Toivasella töissä nyt hieman yli vuoden.

Tomi kokee, että koulusta saadut opit ovat auttaneet teoriaa vaativissa työtehtävissä, mutta monipuolisiin työnjohtajan tehtäviin hän on oppinut työtä tekemällä. Veljekset Toivasella Tomi aloitti ensin Oulun toimipisteellä, josta hän siirtyi Kemiin. Työsuhteen alussa Tomi suoritti toisen työnjohtajan kanssa urakkalaskentaa ja tutustui eri työmaihin. Tällä hetkellä työtehtävät koostuvat pääosin Metsä Fibren työmaasähköistyksestä. Tomin mukaan parasta työssä on se, että töitä riittää eikä tylsiä hetkiä ole.

Ennen työnjohtajan tehtäviä Tomi työskenteli infra-alalla jalkamiehenä ja osallistuvana työnjohtajana. Uransa alkuvaiheessa oleville opiskelijoille Tomi suositteleekin myös kentällä olemista, jotta tietää vähän mitä homma siellä on.

Tomi kertoo, että yrityksen muilta työnjohtajilta saa aina tarvittaessa apua ja yhteistyötä työnjohtajien kesken tehdäänkin paljon esimerkiksi aluehuollon ja urakkalaskennan parissa. Työpaikalla vallitsee hyvä ilmapiiri, ikinä ei jää yksin ja apua ei tarvitse pelätä kysyä.

 

Tiedotteet ja blogi

Blogi

Marin polku Toivasella

Tämän kesän työnjohtoharjoittelua suorittanut Mari Rinne on aloittanut työt Toivasella kesällä 2021….

Lue lisää
Lehdistötiedotteet

Veljekset Toivanen ja Sotkamo Silver yhteistyöhön

  Tiistaina 8. kesäkuuta oli yksi Veljekset Toivasen yrityshistorian suurimmista päivistä.  Sotkamo…

Lue lisää
Uutiset

Drone osaksi mittalaitteistoamme

Olemme hankkineet dronen osaksi mittalaitteistoamme. Projektijohtajana uuden mittalaitteen käyttöönotossa toimii Tero Koistinen….

Lue lisää
Uutiset

Antti eläkkeelle

Viime kesänä etsimme kisälliä meidän Kemin sepän, Antin, oppiin. Tarkoituksena oli, että…

Lue lisää
Blogi

Visma Ski Classic

  Työnantajana haluamme kannustaa työntekijöitämme terveellisiin elämäntapoihin ja liikuntaan. Viime kesänä lanseeratun…

Lue lisää
Blogi

Kaivospalveluille uusi päällikkö

Veljekset Toivanen Oy:n strategia on ollut vuodesta 2018 suunnata osa resursseja maan-alaiseen kaivostoimintaan.Yritys…

Lue lisää

Olemme myös Sosiaalisessa mediassa

[elfsight_facebook_feed id="1"]