Skip to content

Kemi Run 2021

kemirun1 (2)

 

10.7. juostiin Kemin sisäsatamassa Kemi Run. Tietöistä johtuen kisamatka oli edellisestä vuodesta poiketen 8 kilometriä, mutta lähes 30 asteen helle ja pilvettömältä taivaalta paahtava aurinko takasivat raskaan matkan. 

Kemi Run on Visa Ski Teamin järjestämä vuotuinen juoksutapahtuma. Kilpailun lähtö ja maali ovat Kemin sisäsatamassa, joten puitteet kilpailulle ovat kunnossa. Kannustajia riitti koko matkalle, ja tunnelma kisoissa oli hieno.

Viime vuonna kilpailuun osallistunut Jan Sandberg sai esimerkillään houkuteltua mukaan myös muita, ja tänä vuonna viivalla olikin neljä Toivasen juoksijaa. Jan Sandbergin lisäksi juoksemaan lähti Kaisa Kontio, Petri Pieskä ja Alisa Toivanen.  Kaikki juoksijat selviytyivät matkasta kunnialla maaliin, eikä kenenkään juoksuharrastus loppunut tähän.

Matkaan lähteneet juoksijat lähtivät haastamaan helteisessä kelissä ennen kaikkea itsensä, ja saavatkin olla ylpeitä suorituksistaan. Jokainen taittoi matkan alle tuntiin. Juoksijat haastavat Toivasen työntekijät mukaan ensi vuonna, ja ainakin Jukka Toivanen on jo vannonut osallistuvansa, joten eiköhän lähdetä isolla porukalla haastamaan Jukka.

Blog and announcements

News

Drone osaksi mittalaitteistoamme

Olemme hankkineet dronen osaksi mittalaitteistoamme. Projektijohtajana uuden mittalaitteen käyttöönotossa toimii Tero Koistinen….

Read more
News

Antti eläkkeelle

Viime kesänä etsimme kisälliä meidän Kemin sepän, Antin, oppiin. Tarkoituksena oli, että…

Read more
Blog

Visma Ski Classic

  Työnantajana haluamme kannustaa työntekijöitämme terveellisiin elämäntapoihin ja liikuntaan. Viime kesänä lanseeratun…

Read more
Blog

Kaivospalveluille uusi päällikkö

Veljekset Toivanen Oy:n strategia on ollut vuodesta 2018 suunnata osa resursseja maan-alaiseen kaivostoimintaan.Yritys…

Read more
Blog

Ankkuriviesti

Perjantaina 18.3.2022 hiihdettiin Kemissä Sauvosaaren urheilupuistossa Ankkuriviesti. Toivasen mestaruudesta hiihdettiin hienossa kevätsäässä…

Read more
Blog

Inka matkalla jousiammunnan huipulle

Olemme tukemassa kemiläisen Inka Liminganojan matkaa kohti jousiammunnan huippua! Jousiammuntaa Inka on…

Read more

Social media

[elfsight_facebook_feed id="1"]