Hoppa till innehåll

Kemi Run 2021

kemirun1 (2)

 

10.7. juostiin Kemin sisäsatamassa Kemi Run. Tietöistä johtuen kisamatka oli edellisestä vuodesta poiketen 8 kilometriä, mutta lähes 30 asteen helle ja pilvettömältä taivaalta paahtava aurinko takasivat raskaan matkan. 

Kemi Run on Visa Ski Teamin järjestämä vuotuinen juoksutapahtuma. Kilpailun lähtö ja maali ovat Kemin sisäsatamassa, joten puitteet kilpailulle ovat kunnossa. Kannustajia riitti koko matkalle, ja tunnelma kisoissa oli hieno.

Viime vuonna kilpailuun osallistunut Jan Sandberg sai esimerkillään houkuteltua mukaan myös muita, ja tänä vuonna viivalla olikin neljä Toivasen juoksijaa. Jan Sandbergin lisäksi juoksemaan lähti Kaisa Kontio, Petri Pieskä ja Alisa Toivanen.  Kaikki juoksijat selviytyivät matkasta kunnialla maaliin, eikä kenenkään juoksuharrastus loppunut tähän.

Matkaan lähteneet juoksijat lähtivät haastamaan helteisessä kelissä ennen kaikkea itsensä, ja saavatkin olla ylpeitä suorituksistaan. Jokainen taittoi matkan alle tuntiin. Juoksijat haastavat Toivasen työntekijät mukaan ensi vuonna, ja ainakin Jukka Toivanen on jo vannonut osallistuvansa, joten eiköhän lähdetä isolla porukalla haastamaan Jukka.

Nyheter och Blogg

Nyheter

Uusia koneita

Uusia koneita Veljekset Toivanen on hankkinut Kemin toimipisteeseen kaksi uutta konetta, Cat…

Läs mer
Nyheter

Kalotin Vahvin 2021

Saimme keväällä mielenkiintoisen puhelun, kun Kalotin Vahvin voimakilpailun kisajärjestäjä Raimo Isohookana otti…

Läs mer
Blogg

Toivasen sporttivartti

      Kovasti toivottu, työntekijöiden aloitteesta perustettu Toivasen sporttivartti on käynnistynyt!…

Läs mer
Blogg

Kemi Run 2021

  10.7. juostiin Kemin sisäsatamassa Kemi Run. Tietöistä johtuen kisamatka oli edellisestä…

Läs mer
Blogg

Nimitysuutisia – Matti Ruotsalaisesta rakennuspäällikkö

Veljekset Toivanen on aloittanut toimintansa maarakennusliiketoiminnasta. Yrityksen palvelut ovat laajentuneet ja monipuolistuneet…

Läs mer
Blogg

Kevätsesonki alkaa pakastepuukasasta

Pakastepuukasassa pakastetaan kuusipuuta kesäajan ylitse. Näin puuaines säilyttää tuoreutensa jatkojalostusta varten. Toivanen…

Läs mer

Följ oss på sociala medier