Siirry sisältöön

Kemi Run 2021

kemirun1 (2)

 

10.7. juostiin Kemin sisäsatamassa Kemi Run. Tietöistä johtuen kisamatka oli edellisestä vuodesta poiketen 8 kilometriä, mutta lähes 30 asteen helle ja pilvettömältä taivaalta paahtava aurinko takasivat raskaan matkan. 

Kemi Run on Visa Ski Teamin järjestämä vuotuinen juoksutapahtuma. Kilpailun lähtö ja maali ovat Kemin sisäsatamassa, joten puitteet kilpailulle ovat kunnossa. Kannustajia riitti koko matkalle, ja tunnelma kisoissa oli hieno.

Viime vuonna kilpailuun osallistunut Jan Sandberg sai esimerkillään houkuteltua mukaan myös muita, ja tänä vuonna viivalla olikin neljä Toivasen juoksijaa. Jan Sandbergin lisäksi juoksemaan lähti Kaisa Kontio, Petri Pieskä ja Alisa Toivanen.  Kaikki juoksijat selviytyivät matkasta kunnialla maaliin, eikä kenenkään juoksuharrastus loppunut tähän.

Matkaan lähteneet juoksijat lähtivät haastamaan helteisessä kelissä ennen kaikkea itsensä, ja saavatkin olla ylpeitä suorituksistaan. Jokainen taittoi matkan alle tuntiin. Juoksijat haastavat Toivasen työntekijät mukaan ensi vuonna, ja ainakin Jukka Toivanen on jo vannonut osallistuvansa, joten eiköhän lähdetä isolla porukalla haastamaan Jukka.

Tiedotteet ja blogi

Uutiset

Kalotin Vahvin 2021

Saimme keväällä mielenkiintoisen puhelun, kun Kalotin Vahvin voimakilpailun kisajärjestäjä Raimo Isohookana otti…

Lue lisää
Blogi

Toivasen sporttivartti

      Kovasti toivottu, työntekijöiden aloitteesta perustettu Toivasen sporttivartti on käynnistynyt!…

Lue lisää
Blogi

Kemi Run 2021

  10.7. juostiin Kemin sisäsatamassa Kemi Run. Tietöistä johtuen kisamatka oli edellisestä…

Lue lisää
Blogi

Nimitysuutisia – Matti Ruotsalaisesta rakennuspäällikkö

Veljekset Toivanen on aloittanut toimintansa maarakennusliiketoiminnasta. Yrityksen palvelut ovat laajentuneet ja monipuolistuneet…

Lue lisää
Blogi

Kevätsesonki alkaa pakastepuukasasta

Pakastepuukasassa pakastetaan kuusipuuta kesäajan ylitse. Näin puuaines säilyttää tuoreutensa jatkojalostusta varten. Toivanen…

Lue lisää
Blogi

Lumet liikkeelle! – Kattolumiharja keventää kertyneen lumikuorman

Kattolumiharjaus on tehokas, turvallinen ja taloudellinen tapa puhdistaa katot suuresta lumikuormasta.  …

Lue lisää

Olemme myös Sosiaalisessa mediassa